Om oss

Välkommen till Rörteknik i Kristinehamn.

Företaget grundades 1973 och vi har varit verksamma i branschen sedan dess.
Idag utför vi allt inom VVS-badrumsrenoveringar, service, mindre entreprenader, lagerförsäljning och Värmepumpsinstallationer samt övriga energilösningar till företag och privatpersoner.

IVT

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT´s heltäckande program av bergvärmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vårt samarbete med IVT, som är nordens ledande tillverkare av värmepumpar, gör att vi kan erbjuda ett stort urval av produkter med den senaste tekniken på området. En trygghet för dig och för oss.

Rörteknik AB utför alla typer av service och underhållsarbeten i kommersiella byggnader, industrier och egna hem.

Lagerservice åt företag

Vår verksamhets huvuduppgift är att se till att vi uppfyller våra kunders krav, önskemål och förväntningar. Vi har unika kunskaper om vår lokala marknad och arbetar med en lagerservice åt många olika företag på orten samtidigt som vi fokuserar på att förmedla energisnåla lösningar åt privata kunder.

Comfort

Vi är medlemmar i Comfort-kedjan AB och uppfyller därmed deras högt ställda krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Från och med oktober 2015 är vi även ISO certifierade.  (ISO 9001:2015,  ISO 14001:2015)

Kontakta oss